En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olgunlaşmak, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında nazarıitibar edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi sinein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı kol sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapıları ekseriya alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve acil durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve tabanında tek semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + kısım seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yatay taban ve bağlama elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği muhtevain "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri dundaki gibidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın yangın kapısı baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Z tipi yangın merdivenleri niteliksiz kollu diye tabir edilen yangın merdivenleridir. Erdemli yapılarda ani durumlarda insanoğluın hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyelerine olanak sağlayıcı en kredili yangın merdivenidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page